Yuvalıdam İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.

Misyon: Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Servis Bilgisi: KÖY SERVİSLERİ (MİNİBÜS)
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: LOJMAN 2 KATLI OLUP 4 TAM DAİRE, 1 TANE 1+1 VE SIĞINAKTAN OLUŞMAKTADIR. 1 DAİREDE EVLİ ÖĞRETMEN, 2 DAİREDE BAYAN ÖĞRETMENLER,1 DAİREDE BEKAR ERKEK ÖĞRETMEN OTURMAKTADIR. 1+1´DE VE SIĞINAKTA BEKAR ERKEK ÖĞRETMENLER OTURMAKTADIR.

WEB - https://yuvalidamilkokulu.meb.k12.tr

Adres - YUVALIDAM KÖYÜ KÖYÜN KENDİSİ MEVKİİ YUVALIDAM KÖY YOLU KÜME EVLERİ NO 1 İÇ KAPI NO MUTKİ / BİTLİS

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM 08:30-14:00

Yerleşim Yeri - KÖY

Ulaşım KÖY SERVİSLERİ (MİNİBÜS)

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 85 KM İLÇE MERKEZİNE İSE 65 KM UZAKLIKTADIR.